VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Η Vela είναι ο ιδανικός εκθέτης για κρασιά και / ή λικέρ. Αποτελείται από μια ανώτερη επιφάνεια σχεδιασμένη για την κεκλιμένη παρουσίαση μπουκαλιών, μια μεσαία ράφι που αποτελείται από διαμερίσματα για την αποθήκευση των μπουκαλιών (τοποθετημένα οριζόντια) και ένα κατώτερο τμήμα ιδανικό για την αποθήκευση των επιπλέον κούτων.
Ο πανετόνε είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό, που προέρχεται από το Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται από το ψηλό και θόλο σχήμα του, και παρασκευάζεται με μια γλυκιά ζύμη που έχει υποστεί ζύμωση, εμπλουτισμένη με γλυκά φρούτα, σταφίδες και φλούδα πορτοκαλιού. Η προετοιμασία του απαιτεί αρκετές ημέρες για την επεξεργασία και τη φυσική ζύμωση, που του προσδίδει την αφράτη υφή και τη χαρακτηριστική γεύση. Ο πανετόνε συχνά συνδέεται με την περίοδο των Χριστουγέννων και εκτιμάται τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς ως σύμβολο της παράδοσης και της ιταλικής τέχνης της ζαχαροπλαστικής.
Ο παντόρο είναι ένα τυπικό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό που προέρχεται από τη Βερόνα. Χαρακτηρίζεται από το κωνικό σχήμα του με οκτώ άκρες και μια αφράτη και ελαφριά υφή. Σε αντίθεση με τον πανετόνε, ο παντόρο δεν περιέχει γλυκά φρούτα ούτε σταφίδες, αλλά έχει μια λεπτή και βουτυρώδη γεύση, με μια χρυσή κρούστα. Παραδοσιακά, σερβίρεται με μια πασπαλίτσα ζάχαρης άχνης, που θυμίζει χιόνι, καθιστώντας τον σύμβολο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η προετοιμασία του απαιτεί μακρά ζύμωση, που συμβάλλει στην απαλή υφή του και στη χαρακτηριστική γεύση του.
συσκευασίες των 9x2 κομματιών, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25
Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες
Η Eredi Caimi προτείνει μια ευρεία γκάμα αερόσακων, φουσκωτών προστατευτικών συσκευασιών που είναι χρήσιμες για την αποστολή ευαίσθητων και/ή πολύτιμων προϊόντων κάθε τύπου και μορφής.
Αυτές οι ειδικές συσκευασίες αποτελούνται από μια σειρά θαλάμων αέρα που περιβάλλουν το αντικείμενο σε όλη την περιφέρεια. Φουσκώνουν με έναν απλό συμπιεστή και κλείνουν αεροστεγώς μόλις αφαιρεθεί το πιστόλι του συμπιεστή, χωρίς τη χρήση άλλων υλικών.
Οι θάλαμοι αέρα που αποτελούν τον αερόσακο είναι ανεξάρτητοι ο ένας από τον άλλο, εξασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη προστασία από κάθε πιθανό χτύπημα κατά τη μεταφορά.
Η Αυτόματη Ενκορσάτορας κατασκευάζεται σε δύο μοντέλα:
Το πρώτο για πώματα διαμέτρου Ø 25 και 32 mm x 50 mm μέγιστο ύψος.
Το δεύτερο για πώματα διαμέτρου Ø 22 και 26 mm x 50 mm μέγιστο ύψος.
Για τυχόν πώματα διαφορετικά από τα προαναφερθέντα, παρακαλώ να διευκρινιστεί στην παραγγελία.
Η μηχανή είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η ενκορσάτορας μπορεί να παρασχεθεί σε δύο μοντέλα:
προετοιμασμένη για σύνδεση σε γραμμή με άλλες μηχανές; προετοιμασμένη για αυτόνομη λειτουργία.
Δυνατότητα σφράγισης μπουκαλιών από 0,75 l έως 1l ρυθμίζοντας το ύψος της ενκορσάτορας.
Για να ρυθμίσετε τις διαμέτρους των μπουκαλιών, παρακαλώ ζητήστε τα κατάλληλα αστέρια.
Η ενκορσάτορας είναι εξοπλισμένη με μέτρα ασφαλείας.
Η μηχανή Steam Master Wine είναι μια συσκευή για τον καθαρισμό και την απολύμανση οινοποιείων και ελαιοτριβείων, της οποίας ο εξοπλισμός μπορεί να καθαριστεί βέλτιστα και χωρίς κόπο με τη δράση του ατμού.
Είναι μια οικολογική λύση για τον καθαρισμό και την αναγέννηση βαρελιών, μπαρικών και τόνων, τον καθαρισμό και την απολύμανση ανοξείδωτων δεξαμενών, γραμμών εμφιάλωσης, φίλτρων και σπιτιών, εξαρτημάτων και σωλήνων.
Δύο εκδόσεις μηχανών με 10 kW (λέβητας 6 lt) και 19,5 kW (λέβητας 16 lt)
Ικανότητα αντλίας με στοιχεία VITON για ζεστό νερό δικτύου > 80 ° C
Δύο δυνάμεις ατμού με L / επιλογέα H
1,3 bar πίεση για μπαρικά και ξύλινα βαρέλια
6 bar στα 165 ° C για ανοξείδωτες δεξαμενές και διάφορες εφαρμογές
Μαλακοί τροχοί για μη επίπεδες επιφάνειες
Ευκολία χειρισμού μέσα στο κελάρι
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής ασβεστολιθικών αργιλλωδών εδαφών της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ.α.λ.
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα τύπου guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Ο Ζευς είναι μια βιτρίνα για μπουκάλια με περιστρεφόμενη τριγωνική βάση, ιδανική για την προώθηση σημαντικών ετικετών. Ο Ζευς δίνει προσοχή στη στήριξη των μπουκαλιών: τοποθετημένα υπό γωνία και εισαχθέντα σε υποστηρίγματα από πλεξιγκλάς. Η δομή του τοτέμ μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 18 μπουκάλια, 6 ανά πλευρά.